domingo, 26 de enero de 2020


ÉCHANGE NORMANDIE 3 















Bonjour, c'était mon premier week-end en France (Normandie) et j'ai vraiment aimé.

  Samedi, nous avons visité Caen (capitale) et sommes allés dans un très bon restaurant pour une crêpe avec des saucisses et un délicieux dessert.
Après une visite du centre, nous avons vu des églises, des magasins de vêtements, un château dans lequel on pouvait voir presque tout Caen et différents monuments.

Dans la soirée, nous avons dîné  une raclette, un plat typique  francais dans lequel on réchauffe du fromage et on  ajoute les pommes de terre et la charcuterie.
Le lendemain dimanche, c'est-à-dire aujourd'hui, nous sommes parties de chez nous et avons déjeuné dans un restaurant de style américain qui s’appelle Tommy’s dinner et  qui a une ambiance  des années 60.

Nous sommes ensuite allés à la plage pour une promenade et voir la mer.
Le premier week-end a été assez bon et je m'habitue lentement aux changements.

A demain !!


Hola , avui ha sigut el meu primer cap de setmana a França (Normandia ) i la veritat es que m'ha agradat molt .
 El dissabte vam anar a visitar Caen (capital) i vam anar a menjar a un restaurant molt bo en el que vam menjar una crep amb embotit i un postre molt deliciós .
Desprès vam donar una volta per el centre  vam veure esglésies ,tendes de roba , un castell en el cual es veia casi tot Caen i diferents monument . 
Per la tarda vam sopar raclet un plat típic de Franca en el que escalfaves formatja i anyades la patates i embotit o qualsevol cosa .
Al dia següent diumenge , o sigui avui , vam anar a casa de familiar i vam dinar al Tommy's un restaurant d'estil americà i com dels anys 80 o així . 
A continuació vam anar a la platja per donar una volta i veure el mar .
Per ser el primer cap de setmana ha estat bastant bé i ja poc a poc em vaig acostumant als canvis .
Fins el pròxim dia !! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario